Werkwijze

Veel van onze klanten komen eerst online met ons in contact. Ons team is goed bereikbaar en zijn altijd opzoek naar het contactmiddel van uw voorkeur. Gewoon even bellen via 088-7862886? Whatsappen via 085-13009200? Of toch liever eerst per mail via: info@rvmautomotive.nl? Facetimen op een persoonlijk telefoonnummer van de verkoper? Een video van de RVM Auto via whatsapp doorsturen?

Wat ons betreft kan dit allemaal, hoe neemt u contact met ons op?

Onze missie:

Uit onze passie voor auto’s selecteren wij alleen de RVM Auto. Wij geloven dat het kopen van de RVM Auto net zo leuk en prettig moet zijn als het rijden ervan!
Door onze respectvolle manier van communiceren naar onze klanten en elkaar voelt iedereen zich welkom.

Onze Visie:

RVM Automotive wil binnen 3 jaar de grootste onafhankelijke aanbieder van milieu vriendelijke dealer occasions worden. In 2025 willen wij minimaal 75% van onze geleverde auto’s elektrisch of plug-in hybride zijn.

Wat is een RVM Auto?

  • Goed onderhouden
  • Ongeval vrij verleden
  • Een uitvoering waar we zelf ook enthousiast van worden!
  • Altijd rijklaar geprijsd en incl. 12 maanden Bovag garantie of met resterende fabrieksgarantie indien van toepassing.

Door een strenge selectie bij de inkoop heeft RVM Automotive alleen de beste dealer occasions in aanbod. Met recht zeggen wij dan ook, bij ons koopt u een échte RVM Auto!

Bij een RVM auto bent u verzekerd van standaard 12 maanden Bovag garantie of resterende fabrieks garantie en een rijklaar netto pricing op internet.
Wist u dat, indien u dit met het maken van de afspraak aangeeft, wij kunnen zorgen dat de auto al rijklaar is waardoor u de auto bij de koop ook direct kunt meenemen. Zo kunt u bij RVM ‘one-stop-shopping’ ervaren.

En dan de uitvoering, een RVM auto is een auto waar wij zelf als team ook enthousiast van worden!

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.