Werkwijze

Veel van onze klanten komen eerst online met ons in contact. Ons team is goed bereikbaar en zijn altijd opzoek naar het contactmiddel van uw voorkeur. Gewoon even bellen via 088-7862886? Whatsappen via 085-13009200? Of toch liever eerst per mail via: [email protected]? Facetimen op een persoonlijk telefoonnummer van de verkoper? Een video van de RVM Auto via whatsapp doorsturen?

Wat ons betreft kan dit allemaal, hoe neemt u contact met ons op?

Onze missie:

Uit onze passie voor auto’s selecteren wij alleen de RVM Auto. Wij geloven dat het kopen van de RVM Auto net zo leuk en prettig moet zijn als het rijden ervan!
Door onze respectvolle manier van communiceren naar onze klanten en elkaar voelt iedereen zich welkom.

Onze Visie:

RVM Automotive wil binnen 3 jaar de grootste onafhankelijke aanbieder van milieu vriendelijke dealer occasions worden. In 2025 willen wij minimaal 50% van onze verkochte auto’s elektrisch of plug-in hybride geleverd heben.

Wat is een RVM Auto?

  • Goed onderhouden
  • Ongeval vrij verleden
  • Een uitvoering waar we zelf ook enthousiast van worden!

Door een strenge selectie bij de inkoop heeft RVM Automotive alleen de beste dealer occasions in aanbod. Met recht zeggen wij dan ook, bij ons koopt u een échte RVM Auto!

Bij een RVM auto is altijd de complete onderhoud historie aanwezig. Daarbij leveren wij binnen het Premium afleverpakket van €895 de RVM Auto met 12 maanden Bovag garantie en onderhoud volgens fabrieksopgave.
Ongeval vrij verleden controleren wij op veel inhoudelijke punten. Wist u bijvoorbeeld dat we lakdiktes kunnen meten om zo verschillen te ontdekken in dikte van de lak?
Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van kennis en ervaring binnen het RVM team waardoor wij met recht kunnen stellen geen ongeval auto’s in te kopen, laat staan te verkopen.

En dan de uitvoering, een RVM auto is een auto waar wij zelf als team ook enthousiast van worden!

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.