Volkwagen Passat

Een auto met veel zitcomfort en ontzettend veel opbergruimte. Dat is de Volkswagen Passat. Perfect voor een gezin die graag kilometers maakt, maar ook prettig voor woon-werkverkeer. De Volkswagen Passat staat bekend om zijn degelijke bouw en de betrouwbare kwaliteit. Een Passat is een veelvoorkomende occasion. U krijgt precies wat u verwacht bij de aanschaf van deze stationwagen.

Aanbod

Volkswagen

Passat
€ 0,-

26-02-2021

41.990

A

De beste Volkswagen Passat occasions koopt u bij RVM Automotive

Binnen het aanbod van de Volkswagen Passat is ook een Business edition te vinden. Dit is een auto die is ontwikkeld voor de zakelijke markt. Daarnaast zijn er ook Passats verkrijgbaar met een sportief tintje. Perfect voor de sportieve rijder. De prijs van de Passat wordt gebaseerd op de uitvoering, het uitrustingsniveau, de staat en het type motor. Ondertussen is de Passat al meer dan 50 jaar in productie. Er zijn dus ook occasions te koop met een retro-uitstraling. Op onze website hebben wel altijd een actueel aanbod met verschillende modellen.

Kies voor auto’s met een heldere onderhoudshistorie

Bij RVM Automotive staan wij voor de ‘RVM-Auto’. Dit is een rijk uitgeruste auto met een heldere, inzichtelijke onderhoudshistorie. Onze auto’s worden altijd zorgvuldig gecontroleerd. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat alle auto’s voldoen aan de verschillende kwaliteitseisen. Door onze uitvoerige controles verzekeren wij dat u een auto aanschaft in topconditie. Wilt u graag meer informatie over de Volkswagen Passat of andere auto’s? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of onze Whatsapp-service. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.