Volkswagen Golf

Tegenwoordig is de Volkswagen Golf haast niet meer van de Nederlandse wegen te denken. Deze Volkswagen geldt als een van de best beoordeelde gezinsauto’s ooit gemaakt. Daarnaast wordt de Golf nog altijd ontzettend veel verkocht. De verkoopaantallen overstijgen daarbij zelfs de miljoenen en ook in de occasionsmarkt is deze Duitse hatchback goed te vinden. Het brede aanbod is voor veel mensen interessant en er zijn daarom ook verschillende opties. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u al in een Volkswagen Golf occasion rondrijden, uiteraard bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres.

Aanbod

Volkswagen

Golf
€ 29,899,-

24-01-2022

7.038

A

Volkswagen Golf occasions kopen bij RVM Automotive

Bent u op zoek naar een specifieke Volkswagen Golf model? Neem dan een kijkje in ons aanbod. Wij hebben een uitgebreid en wisselend aanbod met verschillende Volkswagen Golfs. Doorgaans staat de Golf bekend als een degelijke auto met een simpel ontwerp. Er zijn drie- en vijfdeurs hatchbacks verkrijgbaar. Deze opzet bleek succesvol want ondertussen wordt de achtste generatie geproduceerd. In de loop der jaren is de Golf verder ontwikkeld. Met name de motoren zijn verbeterend en er zijn tegenwoordig ook elektrische varianten verkrijgbaar.

Kies voor kwaliteit

Heeft u een Volkswagen Golf op het oog of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van extra informatie. Ontvangt u graag extra foto’s of video’s van de auto? Wij gaan graag voor aan de slag. Neem eenvoudig contact op via Whatsapp of via ons contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op zaterdagen zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.