Toyota Yaris

Een kleine hatchback, al ruim 20 jaar op de markt en nog altijd wordt deze auto goed verkocht. Dat is de Toyota Yaris. Het aanbod van Toyota Yaris occasions is ontzettend breed. In de praktijk wordt de Yaris gezien als de ‘grote broer’ van de Aygo. Over het algemeen biedt dit model ruimte voor vier volwassen en zelfs nog een beetje bagage. De afmetingen zijn niet per definitie ruim, maar zeker geschikt voor een klein gezin. Daarnaast is de Yaris ook erg prettig als u door een drukke stad moet rijden.

Aanbod

Toyota

Yaris
€ 23,440,-

13-01-2023

21.551

A

Toyota

Yaris
€ 23,440,-

13-01-2023

25.918

A

Toyota

Yaris
€ 23,440,-

24-01-2023

22.948

A

Op zoek naar een Toyota Yaris occasions? Bekijk ons aanbod

De strategie van Toyota rondom de Yaris was allereerst om de auto zo simpel als mogelijk te maken. Daardoor is de Yaris nog altijd bereikbaar voor iedereen. Hij is namelijk erg gemakkelijk in gebruik. Logischerwijs staat de Yaris niet bekend om zijn uitmuntende prestaties of een sportief karakter, maar hij wordt gewaardeerd om zijn zuinigheid. Ondertussen is de Yaris dan ook alweer vier generaties oud, maar de insteek is nog altijd hetzelfde: een prettige hatchback voor een aantrekkelijke prijs. Bij RVM Automotive kunnen wij deze gedachte beamen.

De betrouwbare oplossing

Toyota Yaris occasions zijn goed gebouwde auto’s. Per definitie betrouwbaar en zeer toegankelijk. Perfect om in comfort en met gemak veel kilometers te maken. Wij verzorgen onze auto’s en controleren ze voortduren. Koop u bij RVM Automotive een Yaris occasion? Dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande auto die voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wilt u graag meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of u kunt ons bereiken via Whatsapp.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.