Tesla Model X

Tesla heeft in de loop der jaren veel aan populariteit gewonnen. Een luxueus design wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden. Gaat u graag met de tijd mee en bent u een voorstander van elektrisch rijden? Dan mag een Tesla eigenlijk niet in uw garage ontbreken. De Tesla Model X is een middelgrote auto met een stijlvol design, opvallende vleugeldeuren en uiteraard elektrisch. Een Tesla Model X is sinds 2015 te koop, in 2016 is deze auto al de zevende bestverkopende plug-in ter wereld.

Aanbod

Tesla

Model X
€ 64,877,-

02-12-2020

81.610

A

Tesla

Model X
€ 54,899,-

06-12-2019

82.815

A

De Tesla Model X occasions van RVM Automotive

In de loop der jaren zijn er verschillende varianten van de Model X op de markt uitgebracht. De verschillen tussen de versies zitten met name in het vermogen. Zo zijn er Model X auto’s met een vermogen van 60, 75, 90 en 100 kilowattuur. Ieder model wordt verder uitgewerkt aan de hand van zijn kernkwaliteit. De Model X Performance presenteert het beste (in 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u). Bent u meer een langeafstandsrijder? Dan is de Tesla Model X Long Range Plus interessant. Bij RVM Automotive hebben we een wisselend assortiment met verschillende Tesla occasions.

Ontdek de voordelen tijdens een proefrit

Wilt u graag eens ervaren hoe een Tesla Model X rijdt? Dan bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres. Wij hebben vaak verschillende varianten in ons assortiment. Daarbij bent u uiteraard welkom om een proefrit te komen maken. Neem hiervoor eenvoudig contact op via ons contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk dan onze website.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.