Skoda Karoq

ŠKODA produceert al jaren toonaangevende praktische auto’s. Het verwachtingspatroon is in de loop der jaren dan ook flink gestegen, maar met de ŠKODA Karoq is er opnieuw een passend gevolg op de markt. ŠKODA ziet de Karoq namelijk als opvolger van de Yeti. Dit is in het eerste opzicht niet direct te zien omdat de auto’s vooral van buiten veel verschillen. De opmerkelijke vormgeving van Yeti was niet direct een succes, maar de interne opzet had ontzettend veel potentie. Dit motiveerde ŠKODA om een soortgelijke auto te ontwerpen, maar daarbij werd ook meer rekening gehouden met de uiterlijke kenmerken.

Aanbod

Een ŠKODA Karoq occasion koopt u bij RVM Automotive

De ŠKODA Karoq is in vrijwel ieder opzicht een grotere variant van zijn voorgangers. Daarbij blijft de essentie en de kernkwaliteit hetzelfde: een cross-over die comfortabel op de weg ligt. Alle passagiers hebben voldoende ruimte. Daarnaast hebben de gebruikers de mogelijkheid om de ruimte achterin naar eigen wens in te richten. Het complete plaatje van de Karoq blijkt een schot in de roos want dit model is uitgegroeid tot een van de populairste modellen binnen ŠKODA.

Kies voor een comfortabele ŠKODA occasion

Bij RVM Automotive hebben we verschillende ŠKODA’s in ons assortiment. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Dan kunt u het beste onze website bekijken. Daarnaast zijn wij altijd bereid om u te voorzien van extra informatie. Heeft u een specifiek model op het oog? Of wilt u graag een proefrit inplannen? Neem eenvoudig contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar via Whatsapp. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.