Skoda Enyaq-IV

Als een van de oudste autofabrikanten ter wereld gaat ŠKODA nog altijd erg goed met de tijd mee. De Enyaq iV is hier een heel goed voorbeeld van. ŠKODA omschrijft deze auto als spannend, efficiënt en vooruitstrevend. Dit kunnen wij bij RVM Automotive beamen. Dit model wordt gezien als de volgende stap in de e-mobilitystrategie. De Enyaq iV is volledig elektrische SUV en daarmee ook de introductie van een nieuw tijdperk binnen ŠKODA. Het model staat bekend om een grote actieradius, de mogelijk om zeer snel te laden en een gemakkelijke bediening. Daarnaast is de Enyaq iV vaak ook erg interessant voor de portemonnee.

Aanbod

Koop uw ŠKODA Enyaq iV occasions bij RVM Automotive

ŠKODA probeert nog altijd de Europese markt te veroveren. Dit doen zij aan de hand van een algemeen design en kwalitatief hoogstaande auto’s. De ŠKODA heeft in algemene zin in de loop der jaren flink aan populariteit gewonnen. Het interieur van de Enyaq iV wordt dan ook omschreven als: smaakvol, natuurlijk en duurzaam. Het gebruik van recyclede materialen is erg belangrijk binnen de bedrijfscultuur van ŠKODA. Ook binnen dit model is dat het geval.

Ga voor duurzaam, ga voor een ŠKODA

Een ŠKODA Enyaq iV occasions koopt u het beste bij RVM Automotive. U bent dan namelijk verzekerd van een auto die voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wij controleren onze occasions namelijk voortdurend en daarbij staat een heldere onderhoudshistorie hoog in ons vaandel. Heeft u een model op het oog of wilt u graag meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U kunt daarnaast ook een proefrit inplannen. Bezoek onze showroom.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.