Skoda

ŠKODA is van oorsprong een Oostenrijks-Hongaars bedrijf. Daarnaast is ŠKODA een van de oudste autofabrikanten ter wereld. Eind 19e eeuw werd al gestart met de bouw van fietsen, niet veel later volgden ook de motoren en auto’s. Dit gebeurde allemaal in het Tsjechische Mladá Boleslav. Tegenwoordig beperkt ŠKODA zich al lang niet meer tot de Tsjechische landsgrenzen. Sterker nog, sinds 1991 behoort ŠKODA tot de Volkswagen Group. Dit is nog altijd een van de meeste succesvolle automotive groepen ter wereld. ŠKODA produceert nog wel zelfstandig auto’s, onderdelen, motoren en transmissies, maar ze doen dit in nauwe samenwerking met andere autoproducenten binnen de Volkswagen Group.

Aanbod

Een ŠKODA occasion koopt u bij RVM Automotive

Aan de hand van een breed en duurzaam modellenprogramma probeert ŠKODA steeds verder de Europese markt te veroveren. Het algemene design en de kwaliteit van de auto’s heeft in de loop der jaren flink aan populariteit gewonnen. De auto’s kunnen op elk vlak concurreren met bijvoorbeeld de Volkswagen en de Seat. Enkele goede voorbeelden van kwalitatief hoogstaande modellen zijn de ŠKODA Enyaq-IV en de ŠKODA Karoq. Deze modellen verschijnen ook vaak in het wisselende occasions-aanbod van RVM Automotive.

Kies voor een duurzame ŠKODA occasion

Niet alleen de splinternieuwe ŠKODA’s zijn populair. Ook de occasions worden gewaardeerd. Bij RVM Automotive hebben we dan ook een mooi, wisselend aanbod. Wij verkopen verschillende ŠKODA modellen. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Dan kunt u het beste onze website bekijken. Daarnaast zijn wij altijd bereid om u te voorzien van extra informatie. Heeft u een specifiek model op het oog? Of wilt u graag een proefrit inplannen? Neem eenvoudig contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar via Whatsapp.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.