Renault Megane

In veel gevallen wordt de Renault Mégane omschreven als een compacte middenklasser. Tegenwoordig is de Mégane nog veel meer dan een middenklasser. In 1995 startte Renault met de productie van de Mégane en ondertussen zijn er meerdere generaties op de markt te verkrijgen. Iedere generatie heeft een eigen karakter met unieke specificaties. De Mégane is hedendaags ook te vinden als een coupé of een stationwagen. De complete hatchback is natuurlijk nog altijd een fijne verschijning, maar ook veel meer dan dat. De verschillende uitvoeringen worden veel als occasions aangeboden.

Aanbod

Renault

Clio
€ 16,899,-

22-11-2020

72.341

A

Renault

Twingo Z.E.
€ 16,899,-

18-03-2022

5.805

A

Koop een uitstekende Renault Mégane occasion bij RVM Automotive

Ondertussen zijn er zeker vier verschillende generaties van de Renault Mégane op de markt. De eerste generatie werd gebouwd in periode tussen 1995 en 2002. De hatchback volgde na 2002 en werd geproduceerd tot en met 2009. De Méganes kregen een sportief design en dat zie je goed terug. Ook de futuristisch gevormde lampen bij de nieuwste generatie vallen vaak goed in de smaak.

Ontdek onze persoonlijke service

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands Renault Mégane die voldoet aan alle kwaliteitseisen en daarbij ook uitvoerig is gecontroleerd? Dan bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres. Wilt u de auto vooraf bekijken of meer informatie ontvangen? Dan voorzien wij u graag van extra foto’s of video’s. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder met eerlijk en deskundig advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de Renault Mégane occasions in het echt te bekijken. Wij zijn gebruikelijk van maandag tot en met zaterdag geopend.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.