Renault Clio

De Renault Clio heeft een rijke geschiedenis. Deze auto van Franse productie wordt al ruim 30 jaar geproduceerd. In de loop der jaren gingen er miljoenen over de spreekwoordelijke toonbank en dat heeft natuurlijk verschillende redenen. Deze iconische auto is nog altijd razend populair en dat komt voornamelijk door zijn veelzijdigheid. De afmetingen van deze auto zijn zeer geschikt voor stadsverkeer, maar ook voor woon-werkverkeer. In de afgelopen 30 jaar werden er vijf verschillende generaties van de Clio geproduceerd. Nog altijd is deze Franse hatchback een veelvoorkomende auto op de Nederlandse wegen.

Aanbod

Renault

Clio
€ 16,899,-

22-11-2020

72.341

A

Koop uw Renault Clio occasion bij RVM Automotive

De ontwikkelde benzine- en dieselmotoren in combinatie met verschillende varianten en een ruim aanbod zijn andere factoren die aan de basis liggen van het succes. Bij RVM Automotive hechten we veel waarde aan een breed aanbod met verschillende auto’s. De Renault Clio wordt dan ook vaak in ons aanbod opgenomen. Over het algemeen is de Renault Clio een drie- of vijfdeurs hatchback, maar tegenwoordig zijn er ook stationwagens van dit model te verkrijgen. Dit is overigens wel een compacte variant. Bent u op zoek naar een kleinere auto om gemakkelijk door een drukke stad te rijden? Dan is de Renault Clio een zeer geschikte optie.

Een fijne auto voor een aantrekkelijke prijs

Bij RVM Automotive werken wij met rijk uitgeruste auto’s met een heldere, inzichtelijke onderhoudshistorie. Wij controleren de auto’s altijd zeer zorgvuldig en garanderen daarbij dat het complete aanbod voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wilt u graag meer informatie over de Renault Clio of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van extra foto’s of video’s. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een bericht via Whatsapp.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.