Renault

Renault bestaat al meer dan 130 jaar. Het werd in 1889 opgericht door de broers Renault. Allereerst werd er gewerkt vanuit de ouderlijke garage, maar ondertussen is Renault een van de grootste autoproducenten in Europa. Door de jaren heen heeft dit Franse automerk verschillende modellen geproduceerd. De Renault Clio, de Megane en de Scenic zijn slechts een kleine greep uit de totale productie. Stuk voor stuk toonaangevende modellen binnen de autobranche. Renault heeft in de autowereld een imago als een creatieve autoproducent. Vooral op het gebied van vormgeving wordt er vaak geëxperimenteerd. Daarnaast wordt er tijdens de productie veel rekening gehouden met duurzaamheid en de ‘schone’ auto.

Aanbod

Renault

Mégane
€ 17,877,-

10-05-2019

62.787

A

Renault

Mégane
€ 18,330,-

14-02-2020

44.327

H

Renault

Captur
€ 24,877,-

19-10-2020

26.561

A

Vind de perfecte Renault occasion bij RVM Automotive

Het modelaanbod binnen Renault is erg breed. Dat maakt het ook mogelijk voor RVM Automotive om verschillende occasions in elke prijsklasse aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze Renaults en alle andere auto’s betrouwbaar zijn. Daarom zijn we continu bezig met het controleren van de kwaliteit. Wij doen de controle van onze occasions aan de hand van verschillende kwaliteitseisen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande occasions. Daarnaast is de auto rijk uitgerust en is er een heldere onderhoudshistorie beschikbaar.

Altijd de juiste prijs

Bent u geïnteresseerd in een van onze tweedehands Renaults? Dan zijn wij altijd beschikbaar om u van extra informatie te voorzien. Heeft u een vraag of wilt u de auto zien? Dan kan dit aan de hand van onze Whatsapp-service. Wij delen graag extra foto’s en video’s. Daarnaast kunt u ook contact opnemen aan de hand van ons contactformulier. Wilt u de auto liever in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.