Peugeot 208

Peugeot kent een wisselend verleden met stadsauto’s. De Peugeot 207 was een gematigd succes, maar de 208 nam alle twijfels weg. De Franse autofabrikant wist te slagen door de 208 echt op ieder vlak te verbeteren. Dit model was niet alleen lichter en ruimer dan zijn voorgangers. Over het algemeen heeft een 208 een chique uitstraling en is daarnaast goed vertegenwoordigd op de occasionsmarkt. Bent u nieuwsgierig wat een Peugeot 208 nog meer te bieden heeft? Ontdek dan het aanbod van RVM Automotive.

Aanbod

Peugeot

208
€ 22,899,-

09-03-2021

29.510

A

Koop uw Peugeot 208 occasion bij RVM Automotive

Peugeot kent over het algemeen een zeer breed aanbod. De Peugeot 208 wordt nog altijd verder ontwikkeld en is na wat subtiele aanpassingen toe aan zijn tweede generatie. Deze Franse hatchback staat bekend om zijn eigen karakter en veelzijdigheid. Tegenwoordig is er zelfs een volledig elektrische Peugeot 208 verkrijgbaar. Dit is de e-208. Uiteraard zijn ook de benzine- en dieselmodellen nog te verkrijgen. Daarnaast zijn er nog verschillende uitvoeringen met drie of vijf deuren. Bent u dus op zoek naar een kleinere hatchback met een eigen karakter? Dan is de Peugeot 208 occasion een zeer geschikte optie. Bij RVM Automotive werken wij dan ook met een wisselend aanbod.

Profiteer van de allerbeste kwaliteit

RVM Automotive hecht veel waarde aan de kwaliteit van de occasions. Wij voeren voortdurend kwaliteitscontroles uit. Betrouwbaarheid, accuratesse en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke factoren. Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Neem dan een kijkje op de website of kom langs in onze showroom. Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van extra informatie. Daarnaast is onze showroom 6 dagen per week geopend. Benieuwd hoe andere klanten over ons denken? Bekijk de pagina ‘Klanten over ons’.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.