Peugeot

Peugeot, een naam die synoniem staat voor meer dan 120 jaar aan ongeëvenaarde ervaring in de autobranche. Dit Franse automerk behoort tot de elite van ’s werelds oudste autofabrikanten en is trots op zijn erfenis van innovatie en stijl. Peugeot is niet alleen een pionier op het gebied van autotechnologie, maar is ook de op een na grootste autofabrikant in Europa, een feit dat getuigt van zijn voortdurende populariteit en succes. In Nederland is de liefde voor Peugeot eveneens ongeëvenaard, met een vaste plaats in de top 10 van meest verkochte auto’s.

Wat Peugeot uniek maakt, is niet alleen zijn indrukwekkende geschiedenis, maar ook zijn sterke familieband. Na meer dan een eeuw bestaat Peugeot nog steeds voor 30% uit familiebezit, wat de betrokkenheid van de oprichtersfamilie bij de visie van het bedrijf benadrukt.

Aanbod

Peugeot

208
€ 22,899,-

09-03-2021

29.510

A

Peugeot

308
€ 29,899,-

03-10-2022

35.841

A

Koop uw Peugeot occasions bij RVM Automotive in Schijndel

Bij RVM Automotive zijn we gepassioneerd door het aanbieden van kwalitatieve Peugeot occasions die voldoen aan de hoogste normen. Het huidige merkaanbod van Peugeot is opvallend breed en biedt voor elk type bestuurder wel iets aan. Bent u op zoek naar een compacte, zuinige auto? Dan is de Peugeot 208 een uitstekende keuze en is het geen wonder dat dit model een van de bestverkochte auto’s in zijn segment is.
Voor degenen die op zoek zijn naar een auto in de middenklasse, biedt Peugeot de populaire 308 en 508 modellen, die bekend staan om hun combinatie van comfort en prestaties. Maar Peugeot heeft ook gedacht aan de ruimtezoekende automobilist met de royale 2008, 3008 en 5008 modellen, die uitblinken in ruimte, comfort en stijl.

Ons occasions aanbod in Schijndel

Bij RVM Automotive begrijpen we dat de keuze voor een occasion een belangrijke beslissing is. Daarom hebben we een wisselend aanbod van Peugeot modellen, zodat u altijd de nieuwste en meest diverse opties kunt verkennen. Voor het meest actuele aanbod kunt u terecht op onze website, waar u gedetailleerde informatie over onze beschikbare Peugeot occasions kunt vinden.

Verzekerd van hoogstaande kwaliteit

Bij RVM Automotive staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. We zijn trots op onze meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en hebben een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en toegewijde autoverkopers in Schijndel en omgeving. Onze occasions ondergaan grondige kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren voordat ze aan onze klanten worden aangeboden.

Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn kernwaarden die diep in onze bedrijfscultuur zijn geworteld. We begrijpen dat de aanschaf van een occasion een belangrijke investering is, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn of haar aankoop. We zijn er trots op dat we vele tevreden klanten hebben bediend, en hun getuigenissen zijn beschikbaar onder het kopje ‘klanten over ons’ op onze website.

Plan direct uw proefrit in

In Schijndel en daarbuiten staan we bekend om onze uitstekende service en ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsoccasions. Of u nu een compacte stadsauto, een gezinswagen of iets daartussenin zoekt, RVM Automotive is uw vertrouwde partner voor Peugeot occasions van topkwaliteit. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en om uw proefrit te plannen. Wij zijn er om uw rijervaring te verbeteren met een betrouwbare en stijlvolle Peugeot occasion die perfect bij u past.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.