Opel Mokka

Een kleine cross-over met karakter; dat is de Opel Mokka ten voeten uit. Als tegenhanger van de Nissan Juke introduceerde Opel in 2012 de Mokka. Dit model heeft een serieuze uitstraling en is daarmee een perfecte tegenhanger van de speelse Juke. Het idee van Opel om de Mokka op de markt te brengen, blijkt achteraf een zeer goede zet te zijn. In de loop der jaren zijn er namelijk meer dan een half miljoen Mokka’s verkocht. Dat betekent ook direct dat het aantal occasions op de markt vrij ruim is.

Aanbod

Opel

Corsa
€ 22,770,-

26-04-2022

20.815

A

Een Opel Mokka occasion koopt u bij RVM Automotive

In 2017 werd de Mokka verder gefinetuned en dat is terug te zien. De modellen die na 2017 zijn geproduceerd, worden niet meer aangeboden onder de naam Mokka. Deze modellen worden Mokka X genoemd. Hoewel de Mokka veel werd verkocht, heeft moederbedrijf Opel een aantal lastige jaren achter de rug. Een overname door Stellantis betekende ook direct de start van een nieuwe generatie Mokka’s. Ditmaal niet meer Mokka X, maar gewoon een Opel Mokka. Bij het ontwerpen van de nieuwere generatie werd er veel gekeken naar de Opel Corsa. Een modern interieur en een volledig elektrische uitvoering zijn de uitkomst. De elektrische versie wordt aangeduid onder de naam: Opel Mokka-e.

Kies voor kwalitatief hoogstaande occasions

Bij RVM Automotive staan wij garant voor de ‘RVM-auto’. Dit zijn rijk uitgeruste auto’s met een inzichtelijke en heldere onderhoudshistorie. Wij controleren daarnaast onze occasions voortdurend en kunnen u verzekeren dat ons complete aanbod voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. Heeft u een Opel Mokka op het oog? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.