Opel Astra

Een compacte middenklasser van Opel? De Astra is een van de populairste modellen binnen zijn genre. Niet alleen is deze auto erg degelijk, maar ook goed gebouwd en betrouwbaar. Vanaf de bouw in 1991 zijn er tot op heden meer dan tien miljoen Opel Astra’s verkocht. Dat vinden wij bij RVM Automotive helemaal niet gek, want deze auto is dé perfecte gezinsauto. U kunt er ongetwijfeld nog jaren mee vooruit en daarbij bent u verzekerd van een betrouwbare auto met ruimte.

Aanbod

Opel

Corsa
€ 22,770,-

26-04-2022

20.815

A

Een Opel Astra occasions koopt u bij RVM Automotive

De Opel Astra heeft over het algemeen een zeer degelijk karakter. Dit model wordt door veel liefhebbers gewaardeerd en dat is ook terug te zien in de verkoopcijfers. De Astra is namelijk het meest succesvolle model dat door Opel op de markt werd gebracht. Destijds werd de Astra gezien als de natuurlijke opvolger van de Opel Kadett. Inmiddels heeft deze degelijke Duitse auto niet alleen een benzine- of dieselmodel, maar ook een hybride variant. De Astra komt daarbij in verschillende carrosserievormen. De hatchback en de stationwagon zijn over het algemeen de meest voorkomende modellen.

Profiteer van de voordelen

Bij RVM Automotive staan wij garant voor de ‘RVM-auto’. Dit zijn rijk uitgeruste auto’s met een inzichtelijke en heldere onderhoudshistorie. Wij controleren daarnaast onze occasions voortdurend en kunnen u verzekeren dat ons complete aanbod voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. Wilt u een Opel Astra occasion kopen maar wilt u eerst meer informatie? Wij helpen u graag verder met eventueel extra foto’s of video’s. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn 6 dagen per week geopend en altijd beschikbaar voor deskundig en eerlijk advies. Neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.