Opel

Opel, oorspronkelijk een Duitse autofabrikant, vond in 2017 een nieuwe thuisbasis in het Franse autoconcern PSA Groupe. Gedreven door de overtuiging dat de toekomst voor iedereen is, is Opel toegewijd aan het omarmen van voortdurende veranderingen in de wereld. Deze Duitse fabrikant heeft als missie om iedereen te betrekken bij de innovaties die de automobielindustrie transformeren. Met deze nobele visie en een erfenis van vakmanschap, belichaamt Opel een veelbelovende toekomst in de autowereld.

Aanbod

Opel

Mokka
€ 22,877,-

28-12-2021

55.469

A

Een Opel occasions koopt u bij RVM Automotive

Bij RvM Automotive in Schijndel, uw vertrouwde partner in tweedehands auto’s, omarmen we de erfenis en veelzijdigheid van Opel. Decennialang was Opel de best verkochte auto in Nederland, en deze populariteit was te danken aan hun uitgebreide modellenaanbod. Zelfs vandaag blijft Opel een van de grootste automerken in Europa, en de sleutel tot hun succes ligt in de diversiteit van hun voertuigen. Of u nu op zoek bent naar een compacte middenklasser zoals de Opel Astra, een SUV zoals de Opel Mokka of de Opel Crossland, of zelfs een dynamische cross-over zoals de Opel Grandland, Opel heeft voor iedereen wat te bieden.

Ons aanbod met Opel occasions

Bij RvM Automotive hebben we begrepen waarom Opel al die jaren zo populair is gebleven. Ons uitgebreide aanbod van Opel occasions is een weerspiegeling van de veelzijdigheid en kwaliteit van dit merk. We zijn er trots op om continu nieuwe Opel-voertuigen aan ons assortiment toe te voegen, zodat u altijd de nieuwste modellen kunt ontdekken wanneer u onze showroom bezoekt of onze website raadpleegt.

De populaire keuze

Wat maakt Opel zo’n populaire keuze als het gaat om tweedehands auto’s? Het antwoord is eenvoudig: ruimte, degelijkheid en moderne techniek, allemaal tegen een betaalbare prijs. Opel-voertuigen bieden vaak ruime interieurs, betrouwbare prestaties en geavanceerde technologische functies, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik en lange reizen. Bij RvM Automotive begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van Opel-voertuigen, en we werken er hard aan om ons aanbod te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Uw occasions dealer in Schijndel

Wilt u meer weten over de Opel-modellen die we momenteel aanbieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons handige contactformulier of via WhatsApp. U kunt ook onze showroom bezoeken, waar ons vriendelijke en deskundige team klaar staat om u te helpen. We zijn open van maandag tot en met zaterdag, zodat u op een tijdstip dat u uitkomt een kijkje kunt komen nemen.

U bent van harte welkom in onze showroom

Bij RvM Automotive begrijpen we dat de keuze voor een tweedehands auto een belangrijke beslissing is. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring bij ons soepel en bevredigend is. Of u nu op zoek bent naar een Opel occasion of een ander merk, we staan klaar om u te helpen de perfecte auto te vinden die aan uw behoeften voldoet. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanttevredenheid maken ons uw ideale partner bij de aankoop van een tweedehands auto.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.