Opel

Van oorsprong is Opel een Duitse autofabrikant, maar sinds 2017 ligt het in de handen van het Franse autoconcern PSA Groupe. Opel handelt aan de hand van de volgende gedachte: de toekomst is voor iedereen. De wereld is voortdurend aan het veranderen en Opel hoopt door een innovatieve blik iedereen in die veranderingen te betrekken. Deze Duitse autofabrikant streeft naar een toekomst voor iedereen. Een mooie gedachte.

Aanbod

Opel

Zafira
€ 14,899,- Of € 201,- per maand

28-01-2015

92.869

H

Opel

Insignia
€ 24,440,- Of € 329,- per maand

29-04-2019

49.936

A

Opel

Grandland X
€ 34,899,- Of € 464,- per maand

13-07-2021

12.572

A

Een Opel occasions koop je bij RVM Automotive

Tientallen jaren was de Opel de best verkochte auto in Nederland. Dit was onder andere te danken aan het ruime modellenaanbod. Tegenwoordig behoort Opel nog steeds tot de grootste automerken in Europa. De kracht van Opel ligt voornamelijk bij het brede aanbod. Er zijn compacte middenklassers verkrijgbaar zoals de Opel Astra, maar ook SUV’s als de Opel Mokka en de Opel Crossland. Bent u meer op zoek naar een cross-over? Dan is de Opel Grandland een perfecte optie. Dit model is een echte grenzenverlegger. Een zelfverzekerd design gecombineerd met een rustig interieur. Bij RVM Automotive bieden we een uitgebreid aanbod aan verschillende Opel occasions. Dit aanbod wordt voortdurend vernieuwd. Voor een actueel overzicht van onze beschikbare auto’s kunt u altijd kijken op onze website.

Een populaire alleskunner

Bent u op zoek naar een Opel occasion? Dan bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres. De Opel biedt over het algemeen ruimte, degelijkheid en moderne techniek voor een zeer schappelijke prijs. RVM Automotive is daarnaast continu bezig om het aanbod Opels te verbeteren. Wilt u meer informatie over onze modellen? Neem dan contact op via ons contactformulier of Whatsapp. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.