Mercedes-Benz C-Klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse modellen worden al sinds 1993 gebouwd. Dat is goed te verklaren want over het algemeen zijn het hele solide, degelijke middenklassers die precies doen wat er wordt verwacht. De C-Klasse is dan ook hét toonbeeld van de Mercedes-sedan. Een bescheiden interieur met een mooie verwerking van hout of andere stijlen is niet ongewoon binnen de C-Klasses. Op dit moment wordt de vijfde generatie van de Mercedes C-Klasse geproduceerd. Bent u op zoek naar een C-Klasse occasions? Dan is het aanbod vaak groot.

Aanbod

Mercedes-Benz

C-Klasse
€ 37,899,-

26-02-2021

39.724

A

Koop uw Mercedes-Benz C-Klasse occasion bij RVM Automotive

Hecht u veel waarde aan de betrouwbaarheid van een auto? Dan bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres. Onze auto’s worden namelijk voortdurend getest en gecontroleerd. Daarbij is Mercedes vaak een betrouwbare autoproducent. Perfect voor de zakelijke rijder of een gezin. Doorgaans zijn de Mercedes-Benz C-Klasse occasions in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Bent u op zoek naar een cabriolet om tijdens de warmere dagen ook heerlijk te genieten van prettig rijcomfort? Dan zijn de C-Klasse modellen ook geschikt. Daarnaast zijn er ook sedan, estate en coupé uitvoeringen op de markt.

Kies voor betrouwbare occasions

Het assortiment van RVM Automotive wordt voortdurend verder aangepast en verbeterd. Wij hebben vaak verschillende Mercedes-Benz C-Klasse auto’s in onze collectie. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod of wilt u graag meer informatie over een specifiek model? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.