+316 12 34 56 78 - Till 21:00 available on Whatsapp
+316 12 34 56 78 - Till 21:00 available on Whatsapp
  • nl
  • en

Reviews

RVM AUTOMOTIVE B.V.
4.9
Based on 252 reviews
powered by Google
Austin Official
Austin Official
15:37 23 Nov 21
Afgelopen zaterdag hebben wij onze nieuwe auto opgehaald bij Richard. Wij hebben genoten van de persoonlijke service van RVM. Richard heeft van a-z alles met ons doorgenomen en zijn tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden.Naast deze mooie service was het mogelijk om de auto sneller dan gewoonlijks op te halen. Het feit dat we zo'n mooie auto hebben gevonden voor de prijs is nog steeds een wonder. Wij zijn heel blij dat wij deze auto bij jullie hebben gevonden en kijken ernaar uit om snel weer langs te rijden.Bedankt voor onze flesje en de extra's Richard, je bent echt een topper!
Rick Willemsen
Rick Willemsen
10:03 17 Nov 21
Recent heb ik mijn tweede auto gekocht bij RVM Automotive.Zoals ik al gewend was bij de aankoop van mijn eerste auto, was ik zeer tevreden over de service en daarom reden om weer terug te komen!Naast een inruilwaarde voor mijn oude auto, die hoger was als bij andere dealers, was de service weer perfect! Prettig contact gehad met Richard en Damian. Ze nemen netjes de tijd voor je en houden zich netjes aan de gemaakte afspraken. Kortom, zeker een aanrader en wie weet tot mijn volgende auto!
Joris te Riele
Joris te Riele
19:16 16 Nov 21
Afgelopen weekend mijn allereerste auto gekocht en opgehaald bij RvM. Erg goed en vriendelijk begeleid en uitstekend geholpen bij alle vragen die ik had van het begin tot eind. Bij aankomst vriendelijk ontvangen in een mooi kantoor, en uitgebreid informatie verstrekt over de auto. Tijdens de proefrit is de verkoper (Damian) nog meegegaan om meer uit te leggen over de auto terwijl ik mij er bekend mee maakte. Al met al hele goede service en ik kan iedereen aanraden om hier te kijken voor een nieuwe auto!
Peterjan van Rijswijk
Peterjan van Rijswijk
14:51 16 Nov 21
Een bijzonder ontspannen en plezierige sfeer hangt er bij dit bedrijf. Ik ben erg prettig geholpen door Mattijs. Zowel de proefrit als de onderhandeling als de aflevering van de auto verliep vlot, vriendelijk en professioneel. De groepsapp met RVM waarin ik op de hoogte gehouden werd van de voortgang is een hele originele manier om betrokken te worden bij de aflevering. Ik kom hier zeker weer terug!
Chester Spieker
Chester Spieker
07:58 02 Nov 21
Top bedrijf. Eerlijk en ontspannen kan men hier een auto kopen. De auto's staan er netjes bij en de tijd wordt genomen om de klant te helpen bij de zoektocht. Verkopers willen natuurlijk zeker verkopen maar zijn niet opdringerig en zeer vriendelijk. Ook na de verkoop een super service en nazorg. Het kantoor ziet er super uit en draagt bij aan de manier van verkopen door de huiselijke sfeer. Bij een nieuwe zoektocht gaan we als eerste weer bij RVM op bezoek!
Lars de Ruiter
Lars de Ruiter
14:06 10 Oct 21
Het kopen van een auto is voor mij altijd een dingetje. Het is logisch dat je overal netjes wordt geholpen als je zo'n dure aankoop doet. Maar wat als je na verloop van tijd iets aan je wagen mankeert? Staat uw garagebedrijf dan voor u klaar? RVM wel! Na een tijdje ontstond er een ernstig probleem aan de motor van mijn BMW, een probleem dat niemand vooraf had kunnen zien. Dit werd zonder enige discussie op een prettige manier verholpen. Conclusie, RVM is een menselijk en betrouwbaar bedrijf. Ik zou zeker overwegen de volgende auto hier weer te kopen!
X.H. Xu
X.H. Xu
22:44 09 Oct 21
Eén van de weinige commerciele bedrijven waarbij klanttevredenheid nog bovenaan staat. In mijn zoektocht naar een specfieke occasion ben ik terecht gekomen bij RVM Automotive. Deze had het model dat ik zocht te koop staan in een zeer complete uitvoering.Contact is vanaf het begin tot het eind zeer fijn, zorgvuldig en snel verlopen, zowel via Whatsapp, per telefoon als in persoon. Ze zijn al hun beloftes nagekomen en deden op geen enkel moment moeilijk.Omdat de auto nog in de fabrieksgarantie zat, is er afgesproken dat de eerste onderhoudsbeurt bij een lokale merkdealer gedaan kon worden aangezien ik niet uit de buurt kwam. De factuur die zouden zij betalen. Erg fijn!Helaas had de auto wel een kleine lakschade aan de bumper. Deze hebben ze echter zoals ze hadden toegezegd netjes opgelost, gezien dit niet onder de fabrieksgarantie viel.Kortom; een zeer fijne en positieve ervaring met dit bedrijf. Echt een bedrijf dat zelf ook gewoon oprecht wilt dat haar klanten met een tevreden gevoel een auto kopen en rijden, ook nadat je getekend en betaald hebt.
M. Belliot
M. Belliot
12:30 09 Oct 21
In mijn zoektocht naar een elektrische auto kwam ik bij dit bedrijf terecht. Ik ben daar warm en hartelijk ontvangen. Ze hebben ruim de tijd genomen om met mij mee te denken en mij van heldere informatie te voorzien over het hoe en wat van elektrisch rijden. Wat ik heel fijn vind is dat ze je de ruimte bieden om na te denken over hun bod. Scherp bod trouwens! En accepteren en respecteren ook de conclusie van de klant. Ik kan dit bedrijf daarom zeer warm aanbevelen. @ RVMAutomotive 👍🏽👍🏽👍🏽💐
Herman Wallraf
Herman Wallraf
13:51 08 Oct 21
Betreft aankoop autoOntvangen door een heel sympathieke juffrouw die stagiaire bleek te zijn. Voelde mij dadelijk op mijn gemak. Verkoper helpt mij dadelijk om het juiste voertuig voor mij te kiezen. Geeft mij correcte uitleg . Mijn vertrouwen was dadelijk gewonnen om de aankoop vast te leggen. De juiste papieren werden mij later toegezonden om de export naar België mogelijk te maken. Vandaag de auto overgebracht. Prachtig voertuig gekocht. Dank je wel voor de goede ontvangst en de fijne afhandeling. Een zeer eerlijke, vriendelijke en hulpvaardige firma. Zeer aan te bevelen. En hopelijk blijft de stagiaire daar werken : is een echte meerwaarde.Wallraf Herman.
Alexander
Alexander
11:33 08 Oct 21
Goed contact gehad met Richard. Alle ruimte en tijd gekregen voor een goede bezichtiging. Hij denkt goed mee, eerlijk, klantvriendelijk en professioneel! Komen afspraken na! Zeker een aanrader!
Ramesh Mohan
Ramesh Mohan
16:12 29 Sep 21
Ik ben 16 september 2021 een Mercedes Benz C 180 gaan bezichtigen bij RVM. Ik werd daar hartelijk en welkom ontvangen door mijn contactpersoon/verkoper Damian.Na een kopje koffie en gesprek heb ik proefgereden in de nieuwe C 180, wat mij zeer goed beviel. Ondertussen heeft Damian mijn in te ruilen voertuig bekeken en een zeer passende en ruime inruilwaarde voorgesteld.Een aantal dagen later ben ik een trotste eigenaar van een Mercedes Benz C 180 AMG Line.Ik kan oprecht iedereen aanraden om bij RVM een kijkje te nemen en tot koop over te gaan.Geen verkooppraatjes, of dubbele bodems of kleine lettertjes. Eerlijk en openheid.Nogmaals dank je wel Damian en collega's.Met vriendelijke groet,Ramesh Mohan
Wim Theessink
Wim Theessink
11:40 27 Sep 21
Na jarenlang zeer tevreden Peugeot diesel te hebben gereden zocht ik een identieke benzine auto omdat we veel minder ging rijden.De auto die ik zocht heb ik op de website van RVM automotive gevonden. Omdat we zo’n 100 km van de garage af woonden heb ik eerst telefonisch contact gezocht.Ik kreeg Richard Vennink aan de lijn en we hadden meteen een klik, een zeer spontane verkoper. Hij stelde voor om foto’s van mijn auto te maken om zodoende een indicatie van de inruilprijs te kunnen geven. De inruilprijs lag al meteen redelijk in de buurt van wat we zelf in gedachten hadden.Daarna een afspraak gemaakt voor een proefrit. Leuke ontvangst, proefrit gemaakt en we waren het snel eens over de inruilprijs.Auto gekocht en hij stond spic en span klaar op het afgesproken tijdstip.Zeer tevreden over het bedrijf en de verkoper Richard
Richard Fielt
Richard Fielt
12:33 16 Sep 21
De uitzondering die de regel bevestigt? Wij zijn in ieder geval aangenaam verrast!Eind juli een Kia e-Niro gekocht, we zijn echt heel goed geholpen. Dat begon al bij het eerste contact (met Richard), waarbij we wat extra filmpjes en foto's via Whatsapp ontvingen om de auto wat beter te kunnen bekijken. Domper toen we na de proefrit de auto niet meteen mee konden nemen; hij moest eerst nog gepoetst en voor een beurt naar de lokale Kia dealer. Lokale Kia dealer had helaas op korte termijn geen tijd, maar we mochten de auto ook meenemen en het onderhoud bij de Kia dealer in Ede laten uitvoeren. Factuur werd netjes naar RVM gestuurd. Banden waren gecupt en ook daarin zijn we heel schappelijk tegemoetgekomen. Dat is nog eens service!
Marcel
Marcel
05:13 29 Aug 21
Eindelijk een bedrijf die luistert en meedenkt met de klanten.Geen opdringerig gedoe.Wij kwamen kijken voor een seat we werden ook netjes ontvangen, ondanks dat het mega druk was.Het maken van een proefrit was ook geen probleem.Uiteindelijk hebben we 2x een proefrit gemaakt en de knoop doorgehakt.Afgelopen vrijdag kon ik de auto ophalen en wat blinkt hij als een spiegel.Damian, bedankt voor de fijne verkoop.
Lars Derde
Lars Derde
17:54 13 Aug 21
Betrouwbaar bedrijf waar Richard mij prima heeft geholpen en alle afspraken is nagekomen zoals bij levering nieuwe bmw de beige vloermatten vernieuwen ;) en de nummerplaat aan voorzijde vervangen voor nieuw exemplaar met opleg letters... als je dit leest weet je dat ik van de details ben en gelukkig snapt RVM dat de aankoop van een auto een feestje kan zijn. We zijn nu bij dag 2 van het bezit en dik tevree. Golf ingeruild op keurige bmw waar ik hopelijk nog jaren plezier mee ga beleven.
Miriam Raaijmakers
Miriam Raaijmakers
08:19 17 Jun 21
Bij het zoeken naar een witte Peugeot 208, kwamen we bij RVM Automotive in Schijndel terecht. Die hadden op dat moment een mooi exemplaar staan. Super netjes met alles er op en er aan wat wij graag wilden. Eerst gebeld met RVM of de auto nog beschikbaar was. Hierbij te woord gestaan door de zeer vriendelijke verkoper Damian. De witte Peugeot 208 was nog beschikbaar. Na de proefrit en de gesprekken en het super goed nakomen van de gemaakte afspraken zijn wij nu de trotse eigenaar van een super nette witte Peugeot 208. Ook hadden wij een inruiler hier kregen we ook een mooi aanbod voor. Kortom een fijn bedrijf met een fijne communicatie. AANRADER!!!Damion Vos en Ruud van maasakker bedankt.Baa Raaijmakers en Miriam Raaijmakers.
Patrick van der Wielen
Patrick van der Wielen
09:19 14 Jun 21
Bij het zoeken naar een Mercedes GLC, voor mijn vader, kwamen we bij RVM Automotive terecht. Deze hebben momenteel een mooi exemplaar staan. Superdik met alles er op en er aan. Eerst gebeld met RVM of de auto nog beschikbaar was. Hierbij te woord gestaan door de zeer vriendelijke verkoper Richard. De GLC was nog beschikbaar. Ook hadden wij een inruiler. Om Richard hier een goed beeld van te laten krijgen. Hebben we via WhatsApp foto's, van onze auto doorgestuurd. Richard gaf al aan dat het erg druk was en dat hij er de volgende ochtend op terug zou komen. En zo geschiedde. Volgende ochtend netjes gebeld door Richard. Hij had de auto bekeken en legde daar een zeer goede inruilprijs neer. Met de opmerking, als de langs zouden komen er wellicht nog wat meer mogelijk was.Helaas is het niet zo ver niet gekomen. Mijn vader heeft de auto elders gekocht. Hier werd, door Richard, zeer sportief op gereageerd.Kortom een fijn bedrijf met een fijne communicatie. AANRADER!!!
Danielle Navas-Brandt
Danielle Navas-Brandt
07:20 07 Jun 21
Heel fijn en snel contact met Richard gehad. Hij was gelijk heel vrolijk en behulpzaam over de telefoon, zonder gladde praatjes. Direct meedenken en doorpakken ondanks dat zijn werkdag er al op zat.Het was voor mij een uur rijden naar RVM (Schijndel) en ik wilde mijn auto inruilen voor één die zij hadden staan. Gezien de reistijd dacht Richard direct met mij mee. Ik mocht foto's sturen van mijn auto en o.b.v. de foto's heeft Richard mij een eerlijke richtprijs gegeven. Toen hebben we ook meteen een afspraak mogen maken om de nieuwe auto proef te rijden. Als alles dan akkoord was meteen ook overdragen.Richard had de auto keurig klaar staan op de afgesproken tijd. En had alles al geregeld voor een snelle overdracht. Tegelijkertijd kwam hij ook wat we hadden afgesproken voor mijn oude auto na. Dus geen vals hoog bod geven om mij binnen te lokken (dat deed een eerdere dealer wel) om vervolgens op elke slak zout te leggen. En dan toch met een flink lager bod komen. Nee met Richard was het transparant, eerlijk en heel erg fijn.Ik zou RVM van harte aanbevelen en bij een volgende aankoop zeker weer opzoeken. Fijne en behulpzame medewerkers die professioneel met je meedenken.
Ronald Hamerslag
Ronald Hamerslag
16:29 30 May 21
Toen ik aankwam voor mijn proefritje, kwam Damian de verkoopmedewerker waarmee ik telefonisch de afspraak had gemaakt net naar buiten en had meteen door dat wij elkaar gesproken hadden.Omdat ik iets te vroeg was, was hij nog even een paar minuutjes bezig een andere klus aan het afmaken.Hij begeleidde mij naar het kantoorgebouw, hierbinnen was een binnenruimte die huiselijk was ingericht dat gaf meteen een welkom gevoel, de kantoor kamers zaten aan de zijkanten.Ik mocht ook netjes gebruiken maken van de toiletten.Hij bood ons netjes iets te drinken aan.Hij was binnen enkele minuten terug van zijn klus. Even een gezellig gesprek gevoerd over de auto waarvoor ik kwam en mijn inruil auto.Toen liet hij mij netjes de auto zien en kon ik een proefrit maken.Je kunt daar een mooi rondje rijden, meteen de rotonde op rechtsaf de N weg op, snelweg op en even door een dorpje om even te kijken hoe de vering van de auto is.Toen ik er wegreed en de N weg opdraaide was ik eigenlijk meteen verkocht.Wat een prettige auto.Bij terugkomst van de proefrit bood hij mij weer netjes iets te drinken aan.Hij vroeg wat ik van de auto vond en eigenlijk was ik meteen verkocht.Ik kreeg een goede... deal, zowel voor de auto, als de afleverkosten en mijn auto die ik inruilde.Toen mijn auto klaar was belde Damian mij netjes op.Twee weken later bleek er iets met de airco te zijn, contact opgenomen met Damian en die adviseerde mij contact op te nemen met de eigenaar, toen kon ik bij een garage in mijn buurt even langskomen en werd het opgelost.Top service.Top zaak om een auto te kopen.Zeker een aanrader.read more
Kayleigh Klokgieters
Kayleigh Klokgieters
17:44 25 May 21
Ik heb zeer goede ervaring met de auto verkoper damian vos was een uitstekende verkoper en gaf goede service en informatie over de aakoop van de auto ik ben erg tevreden over de kia picanto die heb gekocht bij Rvm AutomotiveZou het bedrijf zeker aanraden bij mij vrienden of andere mensen .Ik wil vooral damian vos een compliment geven voor het na komen van de gemaakt afspraken over auto en netjes afhandelen van alles helaas was damian niet aanwezig bij ophalen van de auto maar zijn collega heeft ook prima afgehandeld zeker ook complimenten voor het bedrijf als ik weer een auto zou kopen zou dat zeker doen bij Rvm automotive daarom geef ik hun 5 sterren
REPPO 1911
REPPO 1911
09:09 23 May 21
Ik had al een review van 5 sterren gegeven, maar heb de review aangepast met tekst.Het is dat ik geen 6 sterren kan geven, want de service is super. Vooraf en tijdens de koop open boek, duidelijk en eerlijk. Veel en leuk contact via telefoon en app.Na aanschaf van de auto had ik problemen met de schijfremmen waar beide partijen niets aan konden doen, toch heeft RVM de kosten van de reparatie op zich genomen en dat was boven de 1000€. Zeer content mee!
Ben Kremer
Ben Kremer
08:26 20 May 21
Op vrijdag 23 april 2021 via internet bij RVM automative een mooie Ford C max zien staan. Via mail een inruilprijs gevraagd. Kreeg vrijwel direct een mail terug van Damian met een inruilvoorstel. Reden voor ons om de volgende maandag naar Schijndel te rijden. Dit ligt niet voor ons naast de deur. Ontvangst vriendelijk. Na proefrit konden wij snel zaken doen. Hoefde verder niet te onderhandelen en kreeg zelfs meer service dan op de website stond vermeld. Wat mij opviel was de zeer vriendelijke en duidelijke manier van communiceren door Damian. Een week later de Ford C Max opgehaald. Hij stond er als een plaatje bij. Meer dan tevreden. Ook na aflevering nog een paar keer telefonisch contact gehad met Damian. Helemaal top. Mocht ik over een tijdje besluiten een andere auto te kopen dan ga ik zeer zeker - en nogmaals het ligt niet voor ons naast de deur - bij RVM informeren.
Jos Blokpoel
Jos Blokpoel
11:19 01 May 21
Kort verloop aankoop BMW bij RVM Automotive in Schijndel:Wij wonen in Frankrijk en zochten een BMW active tourer van het jaar 2018.Heel toevallig kwamen we in Nederland uit en wel bij RVM auto automotive.We hebben contact opgenomen en kregen al direct een goed gevoel, beleefd, goede informatie en totaal niet opdringerig en een eerste indruk is veelal bepalend.Onze zoon is in Nederland gaan kijken en heeft een proefrit gemaakt, de auto zag er als nieuw uit.Ook ontving ik in Frankrijk een uitgebreide video van zowel de binnen- en buitenzijde van de auto, heel attent.De door RVM volledig verzorgde export procedure bracht aan het licht dat er ook nog een bedrag van bpm teruggevorderd kon worden.Al met al, de auto is klaargemaakt voor de export met nummerplaten ed. en onze kleinzoon heeft de BMW keurig in Frankrijk afgeleverd, dus een 3 generaties systeem!De auto is werkelijk in nieuwstaat en we zijn er erg blij mee.Een 10 met een griffel voor de perfecte communicatie en de uitvoering van het proces, van begin tot het eind.We hebben zelden deze goede service ondervonden en zeker niet bij de officiéle dealers waar je gewoon een nummer bent.De auto rijdt nu met Frans... kenteken!We raden dit bedrijf, RVM Automotive in Schijndel ter zeerste aan.Elly en Henk (kopers-ouders)Jos (zoon)Daan (kleinzoon}read more
Rene Dulos
Rene Dulos
19:05 16 Apr 21
Vandaag onze Ford B-Max opgehaald, stond er als een plaatje bij zowel binnen als buitenkant goede service, en kwaliteit en werden door de verkoper Mattijs klantvriendelijk geholpen en op de hoogte gesteld na koop van deze auto wanneer de auto gecleand en gekeurd had met mooie fotos en filmpjes.Dit bedrijf raad ik dan ook zeker iedereen aan, en zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.Top bedrijf Service en Hele mooie Auto gekocht en rijd heerlijk!!Bedankt voor alles
Nancy Heemskerk
Nancy Heemskerk
18:32 27 Mar 21
Een aantal weken geleden kwamen wij in contact met Damian naar aanleiding van onze zoektocht naar een nieuwe auto. Wij kregen meteen een concreet inruil voorstel, wat het extra de moeite maakte om de potentieel nieuwe auto te bezichtigen. Bij RVM géén gladde praatjes, waardoor wij een goed gevoel hadden over het zaken doen. We zijn uiteindelijk de week erop met een fijne auto, tegen een mooie prijs en met het volste vertrouwen weggereden.
John Donkers
John Donkers
21:10 18 Mar 21
Vanaf het eerste telefonische contact, de gestuurde filmpjes van 'mijn' beoogde auto, het eerste persoonlijke contact en de proefrit, prettige communicatie via de groepsapp en gsm, het engelengeduld tot en met vandaag (jippieeee!!🥳) het ophalen van MIJN (en nu echt) supermooie RCZ R, had ik een waar thuisgevoel. Die jongens, Ruud én Damian, nemen de tijd voor je, geven je duidelijk antwoord en tips en hebben gelukkig ook nog gevoel voor humor. RVM AUTOMOTIVE in SCHIJNDEL is een aanrader voor iedereen en dat zal ik ook gaan doen. Top, top, toppers!!👍Bedankt en tot ziens! Groet, John
Peter Muhren
Peter Muhren
17:37 18 Feb 21
Een paar weken terug een occasion aangeschaft bij RVM en we zijn meer dan tevreden. Niet alleen met de auto maar zeker ook met de service, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Een goed gevoel vanaf het eerste contact met verkoper Damian en petje af voor alles wat hij op zeer korte termijn voor ons heeft geregeld! Het was de 1,5 uur durende rit meer dan waard, het zakendoen in het Brabantse is gewoon veel aantrekkelijker en aangenamer dan in de randstad. Ga zo door!
Quinten Baks
Quinten Baks
12:58 06 Feb 21
Rij al een week met plezier in mijn nieuwe vw golf door RVM. Na een mooi inruil voorstel moest ik er even voor rijden maar dat was het helemaal waard. Ze zijn duidelijk met de informatie en het maken van afspraken, daar op aan sluitend wordt de auto heel netjes afgeleverd. Ook is de "nazorg" door middel van een app groep een prettig gevoel waar je eventueel vragen of opmerkingen in kunt stellen. Geen doorsnee autoverkoper hier nemen ze de tijd voor je. Bedankt!
ger eussen
ger eussen
14:55 26 Jan 21
BMW 2 serie gekocht. Zeer goed geholpen door Richard Venink die alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden en tot een goed voorstel kwam m.b.t. onze inruil.Na een proefrit met deze auto zijn waren we overtuigd en hebben de deal afgerond.Goed bedrijf ook vriendelijk aan de telefoon, gaf meteen een vertrouwd gevoel, anders rij je niet vanuit Zuid-Limburg naar Schijndel. ook goede after sales.
Sjouke hoekstra
Sjouke hoekstra
09:27 26 Jan 21
Vanuit het Noorden helemaal naar het Zuiden van het land voor een hele nette Ford R.S.Vanaf het eerste contact moment tot eind een top ervaring met dit bedrijf.Damian super bedankt voor alles! Je deed er alles aan om het uiterste uit mijn inruil auto te halen om zo mijn budget te kunnen realiseren.De volgende keer kom ik zeker weer bij je terug en zal jullie bedrijf overal aanbevelen.
D. N
D. N
09:45 22 Jan 21
Ik wilde mijn auto verkopen en heb bij dit bedrijf een goede prijs gekregen, daarnaast zijn ze zeer vriendelijk en ben heel goed ontvangen door Ruud en Richard, voornamelijk de laatste Richard waar ik het meeste contact mee heb gehad was zeer aangenaam om mee te praten, al met al een hele leuke club mensen daar, zeker aan te raden!
Tijn Hanssen
Tijn Hanssen
17:15 30 Dec 20
Vandaag heb ik mijn Audi A3 opgehaald.Het was voor mij de eerste keer dat ik zelf een auto gekocht heb en het was voor mij best spannend. Totdat ik geholpen werd door Richard.Wat een fijne en goede verkoper is dat. We hadden gelijk een klik en het voelde meteen erg vertrouwd. Ook al is dit mijn eerste auto, ik weet zeker dat wanneer ik mijn volgende auto koop ik allereerst naar RVM AUTOMTIVE ga. wat een goed en fijn bedrijf.Ik heb Richard een aantal keer aan de telefoon gehad voor vragen, binnen 2 minuten kreeg ik een belletje terug en was het weer geregeld of uitgelegd. Wat een service!Richard als je dit ziet, dankjewel voor de goede hulp en tot de volgende!groetjes uit EHV
Sandy Juarez Ortega
Sandy Juarez Ortega
08:17 04 Nov 20
Super bedrijf! Aangezien ik allergisch ben voor gladde autoverkopers is het voor mij lastig om ergens een auto te kopen. Aangezien ik op zoek was naar een specifieke auto werd de zoektocht alleen nog maar moeilijker. Nadat we op internet een mooie auto gezien hadden heeft mijn vriend contact opgenomen met RVM. Heel fijn dat Damian je echt een auto gunt! Alles gaat casual maar ook netjes. We kregen op het gemak de tijd om proef te rijden en een goede inruil terug. Hele nette prijs voor de aangekochte auto met extra's. Ga zo door!
Martijn nvt
Martijn nvt
11:26 01 Nov 20
Na lang zoeken zijn wij eindelijk de juiste Clio RS op de juiste plaats tegengekomen. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de aflevering zijn wij enthousiast te woord gestaan en geholpen door Damian. Onze complimenten dan ook, want op geen enkel moment hebben wij de indruk gehad dat we te maken hadden met een "typische" verkoper. Wij worden hier erg blij van, want er zijn maar al te veel bedrijven waarin de nadruk wordt gelegd op targets halen en snelle verkoop.Ook hebben wij een nette inruilprijs gekregen voor onze andere auto en daaruit zijn wij tot een akkoord gekomen over de koop.Nogmaals even de fijne pluspunten op een rij:- Net en onderhouden bedrijf- Erg klantvriendelijk met een huiselijke sfeer- Goede afspraken over garantie- Ze nemen echt de tijd voor jeIk beveel RVM Automotive dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar gewoon normaal, op een leuke manier een auto kopen én daarbij de service die erbij hoort.
Emre Yildiz
Emre Yildiz
10:46 15 Oct 20
Heb precies een jaar geleden hier een mooie Seat Leon gekocht, wat ben ik tevreden ermee. Ik kan alleen één ding zeggen: Dit bedrijf is één van de beste in het vakgebied. Ik adviseer aan een ieder hier in Rotterdam om even daar in Schijndel een bezoekje te doen!
Rody Krupe
Rody Krupe
20:52 12 Oct 20
Mooi bedrijf, keurige medewerkers. Auto verkocht en deze werd logischerwijs goed nagekeken. Auto bleek in orde. Wel wat extra krassen die op mijn foto's zichtbaar waren, maar niet in hun (externe) systeem, daar waren de foto's behoorlijk verkleind. Misverstand. Had achteraf zelf ook extra foto's kunnen/moeten maken om de boel nog wat te verduidelijken. Ging dus iets van de prijs af, maar ik denk (als leek) een reëel verhaal. Kreeg dus totaal niet het gevoel dat er (zoals bij vele anderen in de branche) bewust geld werd afgepraat. Al met al een prima ervaring. Hier kun je - mede gezien de vele lovende reviews - met een gerust hart terecht voor je auto!
Karen Roestenburg
Karen Roestenburg
19:20 09 Oct 20
Deze week bij RVM automotive een auto gekocht. We twijfelden erg welke auto geschikt zou zijn en Richard Venninks heeft ons duidelijk en eerlijk voorgelicht, hierna was de keuze makkelijk! Verkoop verliep heel vlot. Ruud, de eigenaar kwam ook nog even ‘hallo’ zeggen. Al met al, bedrijf als zeer prettig ervaren.
Laurens H.
Laurens H.
14:14 23 Sep 20
Goed geholpen door Richard van RVM Automotive afgelopen mei bij de zoektocht naar een Tesla. Inmiddels al 10K km gereden en superblij met de Model S. Na paar weken bleek de thuislaadkabel niet te werken maar deze werd zonder problemen omgeruild voor een nieuwe, super service!
Lars Kamphuis
Lars Kamphuis
13:38 01 Sep 20
Via de website van RVM een specifieke auto gezien waar ik naar opzoek was. In de avond nog contact met ze gehad en een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak zeer goed ontvangen door Richard. Leuk en informeel contact, wat als zeer prettig ervaren is. Goede inruil gehad voor mijn eigen auto en alles was zo afgehandeld. Kan deze mensen ten zeerste aanbevelen!
Kees Stentler
Kees Stentler
16:05 28 Aug 20
Zeer goed geholpen door Richard die alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden en tot een goed voorstel kwam m.b.t. onze inruil. Na een proefrit met de prima wagen, helaas niet tot een overeenkomst gekomen.
Wilco Schmitz
Wilco Schmitz
16:58 19 Aug 20
Via internet zagen we een mooie auto. Na een afspraak gemaakt te hebben werden we hartelijk ontvangen. De betreffende wagen was tiptop in orde zonder enig gebruikersspoor. Geen krasjes of deukjes. Personeel heeft duidelijk plezier in het werk en hebben een open en duidelijk geen gladde verkopersmentaliteit. De communicatie is vlot. Al met al alleen maar lof en een heel positieve ervaring. Zeker aan te bevelen!
Copycat de Eerste
Copycat de Eerste
13:59 07 Aug 20
Ben hier naar een kia cee'd occasion gaan kijken, omdat het autobedrijf op mijn weg naar huis lag. Was eigenlijk meteen verkocht. Mooie auto, tiptop in orde op het afdichtrubber aan de bestuurdersdeur na. Die werd ook nog kosteloos vervangen. Rijdt nu 2 maanden in de Kia en heb er nog niets aan hoeven doen, behalve af en toe tanken. Top auto van een top bedrijf. Wat een service en klantgerichtheid. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Joel Versteeg
Joel Versteeg
17:41 02 Jul 20
Ford focus wagon gekocht. Alles prima geregeld. Zelfs meer aan de auto gedaan dan afgesproken in het contract. Prima prijs en je voelt je als klant echt gewaardeerd. En dat niet alleen voor de kopers van de hele dure auto's die ze ook hebben staan.Richard heeft ons van begin tot einde geholpen. Vanaf het telefoon gesprek hadden we er al een goed gevoel bij. En dat is alleen maar beter geworden.Aan het einde de baas die zich nog komt voorstellen en bedanken voor de aankoop. En tot slot een flesje Prosecco. Dat zijn echt de puntjes op de i! Hopelijk krijg ik geen mankementen aan de auto. Maar anders heb ik er vertrouwen in dat ze dat ook redelijk oplossen.
See All Reviews

Wilt u een Google Review plaatsen? Klik dan hier.

Website reviews

Plaats een website review