Hyundai Tucson

Bent u op zoek naar een combinatie van een comfortabele middenklasser en een ruige terreinwagen? Dan is de Hyundai Tucson een zeer interessante optie. De naam doet mogelijk denken aan een stad in de Sonorawoestijn. Zeer toepasselijk voor dit model. De Tucson is namelijk geschikt om onder verschillende omstandigheden te presteren. Een model met vierwielaandrijving behoort daarbij tot de mogelijkheden. De Tucson was daarnaast een van de eerste compacte SUV’s op de Nederlandse automarkt. Dit is ook direct de voornaamste reden achter de enorme populariteit.

Aanbod

Hyundai

Tucson
€ 41,899,-

24-03-2023

2.121

A

Een Hyundai Tucson occasion koopt u bij RVM Automotive

Overweegt u een Hyundai Tucson aan te schaffen? Mogelijk heeft u ook de ix35 van Hyundai bekeken en ziet u veel overeenkomsten. Dit zijn namelijk ook dezelfde auto’s. Het verschil: eigenlijk alleen de naam. De Tucson-modellen zijn geproduceerd tussen 2004 en 2010. Daarna volgde een korte periode onder naam ix35, maar deze naam was niet aansprekend genoeg. Vanaf 2015 wordt Tucson weer gebruikt als men spreekt over deze stoere auto.

Persoonlijke service met oog voor kwaliteit

Persoonlijke service vinden wij bij RVM Automotive ontzettend belangrijk. Heeft u een auto op het oog? Of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet en neem eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod. Daarnaast zijn wij altijd bereid om u extra foto’s of video’s te sturen. Zo heeft u al een goed beeld van de auto voordat u bij ons in de showroom bent. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. U kunt dan samen met onze medewerkers een proefrit inplannen en we nemen al de benodigde informatie met u door.

Hulp nodig?

Gesloten

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.