Hyundai

Hyundai Motor Company, of kortweg Hyundai, is de grootste automobielfabrikant van Zuid-Korea. Het wereldwijde marktaandeel bedraagt ondertussen 6%. Dat is niet slecht voor een autoproducent die pas sinds 1967 bestaat. Hyundai is daarmee logischerwijs een van de ‘jongste’ automerken. De flinke groei over de laatste decennia heeft grotendeels te maken met de moderne vormgeving van de auto’s, de interessante prijs en het gevoel voor kwaliteit. Het woord ‘Hyundai’ betekent in het Koreaans ook moderniteit. Op dit moment staat Hyundai op de wereldranglijst van de grootste autofabrikanten op een keurige vierde plaats.

Aanbod

Hyundai

IONIQ
€ 25,440,-

27-07-2021

34.419

A

Hyundai

i30
€ 19,899,-

09-01-2019

64.947

A

Verschillende Hyundai occasions koopt u bij RVM Automotive

In het begin van de jaren zeventig maakte Hyundai de stap naar Europa. Dit waren modellen die in eerste instantie niet per definitie uitblonken. Ze waren voornamelijk interessant omdat de prijs aantrekkelijk was. De afgelopen jaren heeft Hyundai het modelprogramma veranderd. De vormgeving werd verder gemoderniseerd en de nieuwste modellen zijn ook te herkennen aan de specifieke ‘i’ in de merknaam. De Hyundai i20 of de i30 zijn hier goede voorbeelden zijn. Uiteraard zijn er ook nog kwalitatief hoogstaande occasions te verkrijgen bij RVM Automotive. Modellen die wij vaak in ons assortiment hebben zijn onder andere: Hyundai Tucson en de Hyundai Kona.

Occasions van de beste kwaliteit

Onze Hyundai occasions worden voortdurend gecontroleerd op basis van kwaliteitseisen. Bij RVM Automotive werken wij graag met auto’s met een rijke uitrusting. Daarnaast staan wij voor een heldere onderhoudshistorie. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan de website. Ons aanbod is actueel en modern. Wilt u graag meer informatie over onze auto’s? Neem dan eenvoudig contact op met ons contactformulier of stuur ons een bericht via Whatsapp. Daarnaast bent u uiteraard ook welkom in onze showroom.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.