BMW 2 Serie

Bent u op zoek naar een compacte middenklasser? Dan is de BMW 2-Serie een zeer geschikt model. Deze auto zijn al sinds 2013 op de markt, maar worden nog altijd in grote getalen geproduceerd. Er zijn dus ook verschillende occasions te verkrijgen. De BMW 2-Serie modellen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; als coupé, sedan, MPV en cabriolet. Alle uitvoeringen van de BMW 2-Serie beschikken over een prettig rijcomfort gecombineerd met een sportieve uitstraling. Dit maakt de 2-Serie is daarom ook erg geliefd.

Aanbod

BMW

2 Serie
€ 28,899,-

13-05-2020

97.931

A

BMW 2-Serie occasions koopt u bij RVM Automotive

BMW staat bekend om de krachtige motoren en dat is bij de BMW 2-Serie modellen niet anders. De TwinPower Turbo Motor is in verschillende varianten onder de motorkap van de BMW 2-Serie occasions te vinden. Binnen de 2-Serie zijn er modellen met een dieselmotor, maar ook met benzinemotoren. Vanaf 2015 zijn er daarnaast plug-in-hybrides op de markt te verkrijgen. Is het standaard 2-Serie model te klein voor u? Overweeg dan de Gran Tourer. Dit is een zevenzitsversie met een verlengd en verhoogd design. Perfect voor de grote gezinnen die willen genieten van comfort en een prettige rijervaring.

De beste occasions op een rij

Wilt u graag een BMW 2-Serie aanschaffen? Dan bent u bij RVM Automotive aan het juiste adres. Wij staan garant voor de ‘RVM-auto’. Dit is een auto moet een heldere onderhoudshistorie die daarnaast voldoet aan alle kwaliteitseisen. Dagelijks controleren wij onze auto’s en daardoor bent u verzekerd van een occasion in topconditie. Bent u benieuwd naar het aanbod of wilt u graag meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

1e en 2e Kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.