Audi A1

Bent u op zoek naar een sportieve auto met een rijke geschiedenis? Dan komt u hoogstwaarschijnlijk al snel uit bij het merk Audi. Deze Duitse autoproducent werd eind negentiende eeuw al opgericht en produceerde in de loop der jaren verschillende toonaangevende auto’s. Het sportieve karakter wordt gecombineerd met Duitse degelijkheid. Dat ziet u ongetwijfeld terug in de Audi A1. Dit model is sinds 2010 op de markt en staat ook wel bekend als de ‘supermini’. Deze Audi kent verschillende voordelen en is nog altijd een graag geziene gast op de openbare weg.

Aanbod

Audi

A1
€ 31,899,-

02-01-2023

9.461

A

Een Audi A1 occasion kopen bij RVM Automotive

Van oorsprong werd de Audi A1 aangeboden als een driedeurs hatchback. Dit was voor de hand liggend omdat het ontwerp van de auto erg compact was. Al snel werd er een vijfdeurs versie op de markt gebracht. Deze vernieuwde versie maakte direct de verwachtingen waar. Over het algemeen staat de A1 bekend als een kleine, goed gebouwde auto. Deze Audi is niet alleen geschikt voor de stad maar ook comfortabel genoeg voor langere afstanden. De veelzijdigheid en de verschillende opties maken deze auto erg geliefd. Bij RVM Automotive hebben we een ruim assortiment met verschillende Audi occasions. Voor een actueel overzicht kunt u het beste onze site raadplegen.

Ontdek de voordelen van een Audi occasion

Bent u benieuwd wat een Audi A1 occasions u kan bieden? Kom dan eens langs in onze showroom. Probeer de auto aan de hand van een proefrit. Wilt u graag meer informatie? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of neem contact op via ons contactformulier. Wij geven u graag meer informatie aan de hand van video’s en foto’s.

Hulp nodig?

Vandaag zijn we tot 20:00 bereikbaar

Showroom geopend
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.